Kerstkaart 2021 en Expositie Geertruidenberg

Tijdens haar pandemie wandelingen laat ze zich inspireren door al het moois in de gemeente Geertruidenberg. Daar waar normaliter de emoties van haar expressionistische doeken af spatten, bestaat haar nieuwe collectie schilderijen uit iconen & symboliek die onze gemeente karakteriseren. “We staan vaak niet stil bij de rijke geschiedenis van Geertruidenberg, met deze schilderijen wil ik enkele bijzondere bezienswaardigheden onder de aandacht brengen en tevens waardering uitbrengen naar de mensen die hier ooit aan hebben gebouwd.”

Partij “Morgen” heeft een van haar stukken verwerkt in een kerstkaart waarvan er 10.000 stuks zullen worden verstuurd. Het gaat om een interpretatie van de “Willem Letschertbrug”, welke Geertruidenberg en Raamsdonksveer verbindt.